keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Huhtikuun aikaan

Mutta kylläpäs emäntä Kaukameeli tekikin viime viikon tapaamisessamme herkullista kermaa kermakastikkeessa! Hän kertoi tiiviisti ja mielenkiintoisesti ruoasta keskiajalla. Aihe on todella laaja, sillä sitä on maantieteellinen aluekin ja aikakausi pitkä, mutta luulen, että kaikki paikalla olleet saivat hyvän yleiskuvan keskiaikaisen ruoan pääasiallisista ominaisuuksista.

Terveiset viime viikonlopun keskiaikatapahtumasta Keppiä ja käsitöitä, jossa sivumennen sanoen oli myös sangen maukasta ja ajanmukaista ruokaa tarjolla. Nimensä mukaan siellä on tarjolla vapaamuotoista matsausta ja käsitöitten tekoa. Matsauksesta en osaa paljon kertoa, sillä sää oli lauantaina hieman ankea, joten en saanut aikaiseksi, että olisin käynyt sitä edes vilkaisemassa. Keskityin siis käsityöosioon. Tein jotain käsityötäni valmiiksi ja neuvoin vähän nypläyksen alkeita parille kanssaelävöittäjälle.

Kevät myös jatkuu tekemisen merkeissä, sillä ensi viikolla alamme tehdä talven aikan suunniteltua seinävaatesarjaa. Jos olet kiinnostunut siitä, ota yhteyttä, niin kerron asiasta tarkemmin.

Magdalen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti